climateprediction.net home page

135 hrs, no credit?


Advanced search

Message boards : Number crunching : 135 hrs, no credit?

AuthorMessage
Profile MarkusGarvey
Send message
Joined: Nov 23 05
Posts: 22
Credit: 2,807,102
RAC: 0
Message 22746 - Posted 14 May 2006 1:48:12 UTC

    why im i not getting any credit. 135 hrs into the w/u, no errors reported, computer has contacted server 19 times, restarted computer, updated , still no credit....what gives???
    ____________

    Les Bayliss
    Forum moderator
    Send message
    Joined: Sep 5 04
    Posts: 5348
    Credit: 8,876,229
    RAC: 549
    Message 22749 - Posted 14 May 2006 3:38:58 UTC

      Could you please give us a clue as to which computer (ID) this is?

      Profile MarkusGarvey
      Send message
      Joined: Nov 23 05
      Posts: 22
      Credit: 2,807,102
      RAC: 0
      Message 22750 - Posted 14 May 2006 3:50:47 UTC

        443991
        ____________

        Les Bayliss
        Forum moderator
        Send message
        Joined: Sep 5 04
        Posts: 5348
        Credit: 8,876,229
        RAC: 549
        Message 22751 - Posted 14 May 2006 4:05:33 UTC

          Very odd. Last contact was 12 May, but your computer list shows no model listed, and therefore no trickles.

          Are there any trick_up_... files in the model\'s folder?

          I\'ll post a link on the php board. Someone else may have an idea.

          Profile MarkusGarvey
          Send message
          Joined: Nov 23 05
          Posts: 22
          Credit: 2,807,102
          RAC: 0
          Message 22752 - Posted 14 May 2006 4:31:58 UTC

            not that i can see.... give me your email, and i will send you a link that will allow you to look at the entire dir....Markus
            ____________

            Profile MarkusGarvey
            Send message
            Joined: Nov 23 05
            Posts: 22
            Credit: 2,807,102
            RAC: 0
            Message 22753 - Posted 14 May 2006 4:32:37 UTC

              markee@efn.org
              ____________

              Profile MikeMarsUK
              Forum moderator
              Avatar
              Send message
              Joined: Jan 13 06
              Posts: 1498
              Credit: 7,610,036
              RAC: 3,558
              Message 22755 - Posted 14 May 2006 7:17:33 UTC

                Hi Markus,

                What % is the model showing?

                Is it possible that the model was started against a different hostID? (Either transferred a backup, or because the host ID changed?).

                How many Athlon XP 2000s do you have, if it\'s less than 4 then this may be the problem, for example take a look at this trickle list: http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnboinc/trickle.php?resultid=5232812

                If this doesn\'t help, could you paste in the contents of the \'messages\' tab, preferably a large sample of several days if possible.

                -Cheers,

                Mike
                ____________
                I'm a volunteer and my views are my own.
                News and Announcements and FAQ

                Profile MarkusGarvey
                Send message
                Joined: Nov 23 05
                Posts: 22
                Credit: 2,807,102
                RAC: 0
                Message 22765 - Posted 15 May 2006 1:17:31 UTC

                  Last modified: 15 May 2006 1:18:06 UTC

                  9.06% 156hrs cpu time....4 CPU\'s???? i have been running this project for quite a few months on a number of less powerfull and more powerfull machines, with no problems....Any moderator\'s out there????
                  ____________

                  Profile MarkusGarvey
                  Send message
                  Joined: Nov 23 05
                  Posts: 22
                  Credit: 2,807,102
                  RAC: 0
                  Message 22766 - Posted 15 May 2006 3:49:52 UTC

                    i hear the sound of crickets chirping.......
                    ____________

                    Profile MikeMarsUK
                    Forum moderator
                    Avatar
                    Send message
                    Joined: Jan 13 06
                    Posts: 1498
                    Credit: 7,610,036
                    RAC: 3,558
                    Message 22767 - Posted 15 May 2006 7:40:30 UTC

                      Last modified: 15 May 2006 7:42:20 UTC

                      Hi Markus,

                      Are you sure that\'s the correct HostID for a 4 CPU machine? I see a uniprocessor system there, in fact I don\'t see a quad processor box in your computer list at all.

                      http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnboinc/show_host_detail.php?hostid=443991

                      http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnboinc/hosts_user.php?userid=111507

                      I have two questions :

                      * How many different XP 2000 machines do you have, is it really 4? (If less than 4, a new hostID or hostIDs has been generated for it. You can \'merge\' them to get them back to one hostID, but merge from the HostID which is receiving the credit).
                      * Could you post the contents of the \'messages\' tab, preferably including an attempted upload.

                      As I suggested the last time, take a look at the following trickle list:
                      http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnboinc/trickle.php?resultid=5232812, which I think looks suspiciously like the model you are talking about (about the right %, hours look about the same).

                      If my theory from my earlier post is right, your XP2000 machine has spawned off one or more HostIDs, and the credits are appearing against the earlier HostID. But unless we get more information this can only be a guess.
                      ____________
                      I'm a volunteer and my views are my own.
                      News and Announcements and FAQ

                      Profile Thyme Lawn
                      Forum moderator
                      Send message
                      Joined: Aug 5 04
                      Posts: 1232
                      Credit: 10,354,096
                      RAC: 1,273
                      Message 22770 - Posted 15 May 2006 9:42:48 UTC

                        Last modified: 15 May 2006 9:43:59 UTC

                        I suspect the result name you\'re concerned about is hadcm3lbm_8t66_05180321_0 Markus.

                        That is registered to host id 443852, which last contacted the scheduler on 26th April. Host id 443991 was created at 27 Apr 2006 6:26:49 UTC and I suspect it\'s another incarnation of 443852 (results stay with the host number they\'re initially assigned to, even if the host number changes).

                        The trickle list for the result shows that the last trickle was received at 14 May 2006 09:48:55, which ties up with the last time hostid 443991 contacted the scheduler (14 May 2006 09:47:52 UTC).
                        ____________
                        "The ultimate test of a moral society is the kind of world that it leaves to its children." - Dietrich Bonhoeffer

                        Profile MarkusGarvey
                        Send message
                        Joined: Nov 23 05
                        Posts: 22
                        Credit: 2,807,102
                        RAC: 0
                        Message 22775 - Posted 16 May 2006 0:29:46 UTC

                          Greetings all, an thanks for all your help...

                          Mike: \"Are you sure that\'s the correct HostID for a 4 CPU machine? I see a uniprocessor system there, in fact I don\'t see a quad processor box in your computer list at all.\"


                          Thyme: \"That is registered to host id 443852, which last contacted the scheduler on 26th April. Host id 443991 was created at 27 Apr 2006 6:26:49 UTC and I suspect it\'s another incarnation of 443852 (results stay with the host number they\'re initially assigned to, even if the host number changes\"

                          I wish i had a 4 prosesser mobo!!!anyway , from your and Thyme\'s post i have concluded tha i have a duplicate w/u., and I have reset the w/u on that host. For some reason I had mutiple listings for that particular host, very strange. I had just compleated one of the older models, and had a few problems, that probably explaines the multiple machine ID\'s for that particulae host
                          Thanks....Markus

                          ____________

                          Post to thread

                          Message boards : Number crunching : 135 hrs, no credit?




                          Copyright © 2002-2014 climateprediction.net