climateprediction.net home page
certificate
certificate
log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : certificate

Author Message
kay
Send message
Joined: 3 Jun 16
Posts: 4
Credit: 441,907
RAC: 0
Message 57192 - Posted: 26 Oct 2017, 12:28:12 UTC

Hi,

I wrote a message to one of the administrators of the board some weeks ago because I could not create a certificate anymore (dead picture links in the PHP scripts). Which should be a very easy issue to solve. I got now reaction, instead now all my credit is gone (the certificate script is still missing the pictures and my credit is now given as 0).
Can someone please look into this? I have donated a considerable amount of personal effort, coumputation time and electric power (= money).

Profile Dave Jackson
Send message
Joined: 15 May 09
Posts: 1789
Credit: 2,671,578
RAC: 898
Message 57193 - Posted: 26 Oct 2017, 13:21:06 UTC - in response to Message 57192.
Last modified: 26 Oct 2017, 14:02:59 UTC

Please see the thread below this for latest on credit. Credit script was being run. I suspect a problem with it and Doubtless someone will let Andy know if he is not already aware of the problem. I don't know about the problem with certificate, will check that out though as it is based on credit there may be no point in checking that till the credit issue is fixed, indeed the problem may be down to the issues with the credit script.

Edit: Certificate seems to work fine from my computer albeit showing 0cobblestones! Have you tried using a different browser/playing with browser settings?

kay
Send message
Joined: 3 Jun 16
Posts: 4
Credit: 441,907
RAC: 0
Message 57252 - Posted: 29 Oct 2017, 10:22:21 UTC - in response to Message 57193.

Hi,

thank you for your prompt reaction. My credit is fine again.
However, the certificate still doesn't work for me.

In

https://www.cpdn.org/cpdnboinc/cert1.php

both

https://www.cpdn.org/cpdnboinc/img/myles_signature.png

and

https://www.cpdn.org/cpdnboinc/img/OxfordLogo.gif

are reported as "404:Not Found" to me even when I try to directly access them (and thus do not appear in the resulting page of the PHP script, too). I'm using Firefox 56.

Regards
Kay

Profile Iain Inglis
Volunteer moderator
Send message
Joined: 16 Jan 10
Posts: 877
Credit: 100,083
RAC: 3,242
Message 57255 - Posted: 29 Oct 2017, 15:52:32 UTC

kay,

I have now e-mailed the project about the two missing images.

Thanks for bringing that to our attention.

Iain

Profile Iain Inglis
Volunteer moderator
Send message
Joined: 16 Jan 10
Posts: 877
Credit: 100,083
RAC: 3,242
Message 57273 - Posted: 31 Oct 2017, 10:53:47 UTC

kay,

The missing images have now been restored and the account certificate is working for me. The cross-project certificate is showing zero at the moment but I assume that is something to do with the credits being redone.

Iain

Message boards : Number crunching : certificate


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2017 climateprediction.net